Una consumidora local adquirint productes directament del camp, |
Hola companys, benvinguts a este blog. Des que em dedique de ple a l'agriCULTURA, he decidit obrir este Blog per a poder transmetre els avanços realitzats en este camp. Gràcies a l'ajuda desinteressada d'amics i companys, portem endavant el cultiu de 20 fanecades per a produir aliments frescos i de qualitat. A més, en este blog, trobareu enllaços interessants relacionats amb el tema de l'agricultura orgànica. Espere que gaudiu d'este espai amb salut...
Translate
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Que gran eres Vicent!
ResponEliminaHola Ferran... ho farem bo. Gracies
Eliminahola, Vicent! volia demar-te un favor...
ResponEliminafa unes setmanes vaig comprar-te algunes coses al mercat de Xeresa: bledes, estevia, mel i... un altre "plantell" que jo em pensava que era d'alguna varietat d'enciam. Em vas dir el nom, però no el recorde!! ara ja m'ha crescut prou i avuí anàvem a menjar-ne algunes fulles (creix en fulles), però ara ja no estic tan segura que siga un ensisam, ni que es menje en cru. Volia enviar-te unes fotos, però no puc pujar-les a l'ordinador. A veure si sé descriure bé la fulla. És allargada i prima i és ondulada (als laterals), el més curiós es que per darrere (pel peduncle?) bé, pel palet que divideix en dos la fulla (mare meua!! he de posar-me a estudiar vocabulari d'agricultura ja mateixa!) te com unes punxetes fines (això és el que m'ha fet dubtar que es menje cruu). En fi... t'agrairia si em pots aclarir què és i com es menja i... ja sé que es demanar massa, però... si és possible... AVIAT! perque ja he tallat les fulles!!
Sé que es un missatje un tant extrany, però no savia com fer per aclarir-me i em sap molt greu haver de llençar les fulletes!! que em cuidat i vist crèixer amb tant d'amor!
Moltes gràcies per tot! i felicitats per la teua iniciativa!
Fins prompte!
HOla anònim... et vaig respondre per via Gmail.. espere haver aclarat els teus dubtes. Fins aviat.
Elimina